viernes, 27 de febrero de 2015

Banderetes de paper ! – Tutorial 7detul !




Banderetes de paper ! – Tutorial 7detul !
Les banderetes de paper s’han convertit en un element decoratiu molt utilitzat en la decoració de celebracions i festes, per això us proposem un tutorial DIY perquè les feu vosaltres mateixos.
Banderetes, “banderines”, guirnaldas, banderoles, … les podeu trobar de roba, de punta, de paper, de cintes de colors, de ganxet i en un munt de dissenys diferents adaptats a l’estil de cada celebració. Més endavant us proposarem algun tutorial per fer-les amb tela, de moment, comencem per una coseta més senzilla, us hi animeu?


1.       Per fer les nostres banderetes necessitarem:
-          Cordill
-          Cola de barra
-          Regla i llapis
-          Estisores o cúter
-          Papers (Impresos amb estampats de imatges que us agradin, paper de diari, fulles d’un mapa o d’un llibre, dibuixos dels vostres fills, imatges de personatges infantils, papers de colors …)


2.       Escollirem els papers estampats, parant atenció a que quedin bé amb els colors i l’estil de la resta de la decoració. 

3.       Marcarem sobre els papers estampats els triangles de les banderetes com en la imatge que teniu a  continuació.



4.       Retallarem per la línea les banderetes i les plegarem pel mig de manera que quedi estampat a ambdós costats.

5.       Posarem el cordill just en el plec per dins la bandereta i encolarem les dues parts. Deixarem un espai d’entre 7 i 10 centímetres entre bandereta i bandereta i un bon troç de cordill sobrant a casa extrem per poder-les penjar.


I aquí les teniu!


Ideals per decorar la taula dolça i el candybar, per a festes d’aniversari , per decorar el photocall, l’habitació de la mainada i tot el que se us acudeixi! 







1 comentario:

  1. Son molt boniques! Gràcies per el tutorial, ho provaré!

    ResponderEliminar